Presentkort

Att köpa ett presentkort är ett säkert kort och ett smidigt sätt att ge bort en present! Ibland kan det vara svårt att hitta på en gåva med ett presentkortkort får mottagaren ett stort urval av butiker att välja i! Handelsföreningens presentkort kan lösas in i alla våra medlemsbutiker. Med undantag från Systembolaget. Presentkorten gäller ej hos våra tjänsteföretag såsom banker, redovisningsbolag mm.

Presentkortet är giltigt i ett år from inköpsdagen. Finns att köpa i valörer om 100 – 200kr dessa är paketerat i en snygg presentförpackning.
(Vi har slutat med valören 500kr)

Presentkorten sälj hos:

– Schack Matt
– Medborgarkontoret

Som företagare i Sölvesborgs Kommun kan du även beställa present eller gåvokort! Med vårt presentkort kan du göra alla medarbetare och kunder nöjda. Efter att du gjort din beställning levereras presentkorten och fakturan till er verksamhet. Därefter är din del av arbetet klart. På kortet finner mottagaren information om hur det fungerar. Ge bort ett Presentkort så är även ni med och satsar på en handel som kan utvecklas, skapa nya arbetstillfällen och bli ett lyft för boende, verkande och besökare i vår kommun. Vid större volym kan ni även få er Logotype tryckt på kuvertet.

För beställning kontakta vårt kansli:

e-post: ann-louise.bolin@solvesborg.se
Telefon: 0702-107666

 


Öppettider

I mysiga Sölvesborg
Mån-Fre: Kl 10.00-18.00
Lördag: Kl 10.00-15.00
Övriga tider >>


facebook
instagram

Följ oss för att ta del av erbjudande och evenemang


Presentkort

En stad, ett presentkort

Almanacka

Se vad som händer under åretP-skiva

Gratis parkering i Sölvesborg


Karta

Hitta i Sölvesborg och på Lister#shoppingisölvesborg
Something is wrong.
Instagram token error.


aa spanar

Varför Sölvesborg

Staden med ett enda rödljus När jag diskuterar Sölvesborg med människor som inte är härifrån finns det en del saker jag alltid nämner för att försöka sätta oss på kartan. ”Vi har Sweden rock, Mjällby AIF och Europas längsta gång- och cykelbro. Och ett enda rödljus.”Det sistnämnda brukar vara en kul detalj. Jag känner speciellt en person som tycker det är lite extra roligt. Min kompis pappa som bor i Karlskrona. Jag var hemma hos dem för ett tag sedan, och det är lika roligt varje gång jag är där. Vi kommer nämligen alltid in på samma ämne.”Jag behövde en akuttid hos en tandläkare en gång och just den dagen var det bara Folktandvården i Sölvesborg som hade en ledig tid”, berättar hennes pappa på grov karlskronitiska.”Innan jag la på frågade jag var det låg. ’Precis till höger vid rödljuset’ fick jag som svar. Jag frågade såklart vilket av rödljusen hon menade. ’Det enda’ svarade hon då.”Hela rummet fylls av skratt. Och jag kan bara skratta med. För visst är det lite charmigt, att vi bara har ett enda rödljus?Vad berättar du om Sölvesborg för folk som aldrig varit här?