På gång i Sölvesborg

Stämpla och vinn i krögarnas Sommarmys

Stämpla och vinn i krögarnas Sommarmys

Ät för 150 kr hos någon av krögarna på bilden under sommaren. Stämpla, tävla och vinn fina priser. Stämpelkorten finns ute hos krögarna mellan den 15/6 tom 24/8-2018 Lycka till, vi drar en vinnare den 25 augusti på Stortorget.

Sölvesborgslördag 30 juni

Sölvesborgslördag 30 juni

Handelsföreningen bjuder på LoppisMys! Det blir fullt av aktiviteter för både liten som stor på Stortorget.

Tårttävling 30 juni

Tårttävling 30 juni

Baka Sölvesborgs godaste tårta! Lördagen den 30 juni är det dags att tävla. Var med genom att baka din favorittårta och vinn presentkort från handeln i Sölvesborg.


Öppettider

I mysiga Sölvesborg
Mån-Fre: Kl 10.00-18.00
Lördag: Kl 10.00-15.00
Övriga tider >>


facebook
instagram

Följ oss för att ta del av erbjudande och evenemang


Presentkort

En stad, ett presentkort

Almanacka

Se vad som händer under åretP-skiva

Gratis parkering i Sölvesborg


Karta

Hitta i Sölvesborg och på Lister#shoppingisölvesborg
Something is wrong.
Instagram token error.


aa spanar

Varför Sölvesborg

Staden med ett enda rödljus När jag diskuterar Sölvesborg med människor som inte är härifrån finns det en del saker jag alltid nämner för att försöka sätta oss på kartan. ”Vi har Sweden rock, Mjällby AIF och Europas längsta gång- och cykelbro. Och ett enda rödljus.”Det sistnämnda brukar vara en kul detalj. Jag känner speciellt en person som tycker det är lite extra roligt. Min kompis pappa som bor i Karlskrona. Jag var hemma hos dem för ett tag sedan, och det är lika roligt varje gång jag är där. Vi kommer nämligen alltid in på samma ämne.”Jag behövde en akuttid hos en tandläkare en gång och just den dagen var det bara Folktandvården i Sölvesborg som hade en ledig tid”, berättar hennes pappa på grov karlskronitiska.”Innan jag la på frågade jag var det låg. ’Precis till höger vid rödljuset’ fick jag som svar. Jag frågade såklart vilket av rödljusen hon menade. ’Det enda’ svarade hon då.”Hela rummet fylls av skratt. Och jag kan bara skratta med. För visst är det lite charmigt, att vi bara har ett enda rödljus?

Vad berättar du om Sölvesborg för folk som aldrig varit här?