– JA, JAG VET.. MÅSTE KÖPA EN NY HÅRFÖN!!!
Serny skrattade och Jenny suckade och undrade förmodligen i tysthet när det ska bli ordning på chefen. 

Hårfönen som jag haft i typ 25 år slocknade plötsligt och en doft av bränt hår spred sig i badrummet denna tidiga morgon mitt i veckan. Med blött hår som stod på alla håll dök jag in på jobbet för att ha måndagsmöte. Det blir att shoppa i helgen!

Hög-hastighets-fönar och hår-fritt till sommaren
Stor parkering och inga långa sträckor att gå från butiken och lasta in i bilen. Perfekt på Kämpaslätten. Det är viktigt för mig. Orkar inte krångla, trängas och springa runt och undra över vart jag parkerade bilen. I Elonbutiken fick jag värsta hjälpen av en ung kille som visserligen inte hade jätte lång erfarenhet av hårfönar. Men det gjorde ingenting. Det blev en Babyliss Hårtork som ska torka håret snabbt, tack vare 110 kilometers vindhastighet per timme. Alltså fattar ni hur snabbt jag kommer fixa frissan varje morgon?!

Jag blev så väl mottagen att jag av ren impuls även köpt en Philips IPL-hårborttagare som enl ett annat kvinnligt kassabiträde var det bäst apparaten som fanns. Reducerar hårväxten upp till 75 % redan efter 4 behandlingar. Hårfri under armarna till sommaren. Check!

Spana på JYSK är som att gå på spa
I den nya lägenheten finns det stora hål i väggen där en TV-apparat tidigare haft sitt fäste. Ja, jag vet. Spackel och färg. Nej tack. Istället gick jag på ”span” på JYSK. Inte på karlar då utan något att dölja hålen med. Helt plötsligt stod jag framför några koskinn. Det där med päls och skinn verkar vara riktigt inne just nu. Vilket klipp. Från 1500 kr/st nedsatt till 850 kr/st Hur mycket sparade jag här? Check!

Inne i butiken träffade jag ett välkänt ansikte. Jill Lagerqvist som gjort japansk lyftning på mig en gång för ett tag sedan. Hon verkade jätte lycklig och berättade att hon hade en ”Äntligen-hemma-dag” och åkte runt i Sölvesborg och shoppade inredning till sitt nyrenoverade vardagsrum. Det lät nästan som hon var på ”spa” när hon beskrev sin utflykt. Inte alls som hon var ute och shoppade.

Ljunga balkongen och ormbunka matsalen
Lycklig och harmonisk åkte jag och pantade petflaskor. Det är ju kul att shoppa! Inte alls stressigt. På Flora Perssons Blommor gick jag runt och pratade med människor som börjat julhandla pynt och sånt.

– Jag ska egentligen inte ha något, sa plötsligt en röst som klev fram bland allt det gröna. Det var Jonna Hermansson. Det förstod jag på skrattet. 

– Jag tycker bara det är mysigt och gå runt här och titta på blommorna. Prata med människor, sa hon och skrattade vidare. En liten Ferdinand, tänkte jag och såg bilder från Kalle Anka på julafton.

Jag hittade lite lila ljung till min balkong och av en impuls köpte jag även några ormbunkar. Det var länge sedan jag hade några sådan. De var väl inne typ på 80-talet…

Katarina är parfymexpert
Typ sådär en gång varannan månad eller så besöker jag Katarina på Bellezza. Eller rättar sagt så fort min parfym tar slut. Eller min mascara. Hon vet absolut vilken doft som jag ska ha. Sedan har de en fantastisk mascara som gör mina ögonfransar fantastiska. Alla frågar vad jag har köpt min mascara! Då säger jag; Bellezza i Sölvesborg. Just den här månaden hade hon ett erbjudande med Infinito mascara inkl kajalpenna och liten väska för 229 kr. Undra vem jag ska ge den i julklapp? 

Anna Ingesdotter Ingesdotter


Öppettider

I mysiga Sölvesborg
Mån-Fre: Kl 10.00-18.00
Lördag: Kl 10.00-15.00
Övriga tider >>


facebook
instagram

Följ oss för att ta del av erbjudande och evenemang


Presentkort

En stad, ett presentkort

Almanacka

Se vad som händer under åretP-skiva

Gratis parkering i Sölvesborg


Karta

Hitta i Sölvesborg och på Listeraa spanar– JA, JAG VET.. MÅSTE KÖPA EN NY HÅRFÖN!!!
Serny skrattade och Jenny suckade och undrade förmodligen i tysthet när det ska bli ordning på chefen…
Läs mer >>