Presentkort

Att köpa ett presentkort är ett säkert kort och ett smidigt sätt att ge bort en present! Ibland kan det vara svårt att hitta på en gåva med ett presentkortkort får mottagaren ett stort urval av butiker att välja i! Handelsföreningens presentkort kan lösas in i alla våra medlemsbutiker. Med undantag från Systembolaget. Presentkorten gäller ej hos våra tjänsteföretag såsom banker, redovisningsbolag mm.

Presentkortet är giltigt i ett år from inköpsdagen. Finns att köpa i valörer om 100 – 200kr dessa är paketerat i en snygg presentförpackning.
(Vi har slutat med valören 500kr)

Presentkorten sälj hos:

– Schack Matt
– Medborgarkontoret

Som företagare i Sölvesborgs Kommun kan du även beställa present eller gåvokort! Med vårt presentkort kan du göra alla medarbetare och kunder nöjda. Efter att du gjort din beställning levereras presentkorten och fakturan till er verksamhet. Därefter är din del av arbetet klart. På kortet finner mottagaren information om hur det fungerar. Ge bort ett Presentkort så är även ni med och satsar på en handel som kan utvecklas, skapa nya arbetstillfällen och bli ett lyft för boende, verkande och besökare i vår kommun. Vid större volym kan ni även få er Logotype tryckt på kuvertet.

För beställning kontakta vårt kansli:

e-post: ann-louise.bolin@solvesborg.se
Telefon: 0702-107666